KARTOITUSKÄYNTI

Varaa maksuton kartoituskäynti

 

>> Varaa kartoituskäynti

Alumiini ulko-ovet

Viheltääkö ovet?

Alumiiniset ulko-ovet pitävät lämmön sisällä, kylmyyden loitolla ja katupölyn ulkona. Äänieristys paranee ja murronsuojaus tuo turvallisuutta. Lisäksi rakennuksen ilme kohenee, kun valitaan tyyliin hyvin istuva ulko-ovi.

Lämmöneristys alkaa heti ovelta

Alumiinisten ulko-ovien lämpöeristys täyttää tulevaisuuden viralliset vaatimukset jo tänään. Kun valitaan toistensa kanssa yhteensopivat järjestelmät kuten ulko-ovi, ikkunat ja liukuelementit, voidaan säästää vieläkin enemmän energiaa ja kustannukset pienenevät. Tämä ekoteko alkaa jo ovelta.

Turvallisuus on muutakin kuin pelkkä tunne, se on varmuutta

Ulko-ovet voidaan varustaa automaattisilla lukitus- ja valvontajärjestelmillä toiveiden mukaisesti. Innovatiivinen tekniikka ei näy ovien puitteissa, mutta sen huomaa käytössä.

 

Uudenaikaisilla lukkojärjestelmillä ja lisävarusteilla ulko-oven voi sovittaa yksilöllisesti  turvallisuusvaatimuksiin. RC-suojaluokka kertoo kuinka tehokkaasti ulko-ovi suojaa murtoyrityksiä vastaan. Turvakomponentteja saa suojaluokkaan RC3 asti.

Omaa rauhaa ja asumismukavuutta

Lämmöneristyksen ja tiiveyden lisäksi ääneneristys on korkealla tasolla. Ovikarmin ja ovilehden välinen tiivistys on moninkertainen ja lasi/umpiosa tiivistetään huolella ovirakenteeseen. Näin saavutetaan hyvä ääneneristävyys. Lisäksi erilaisilla lasi- ja kynnysvaihtoehdoilla voidaan vaikuttaa ulko-oven ominaisuuksiin.

 

Modernia mukavuutta ja käytön helppoutta

Perinteisten ominaisuuksien lisäksi oveen voidaan valita asuinmukavuutta lisääviä elementtejä kuten sähköllä toimivia ovenavaajia tai automaattisia lukkojärjestelmiä.

Alumiini ulko-ovet; parempi lämmöneristys, tehokkaampi ääneneristys, tyylikkäämpi ulkoasu.

Olisiko nyt sopiva aika ulko-ovien uudistukselle?

Taloyhtiöiden ulko-ovien lisäksi toimitamme ja asennamme ovia myös liikehuoneistoihin, liiketiloihin ja myymälöihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Asennukset ehtivät vielä kesän-syksyn aikana, kun toimit pian.

Copyright Nalle-Ovet Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia